• Postanite i vi bogatiji i sretniji roditelji i bračni par

  • Što je obiteljsko obogaćivanje?

 


Predstavljanje programa u Istri
 

  • Žminj, 11.prosinca: OŠ Vladimira Gortana, učionica br. 14, u 18:30
  • Rovinj, 12. prosinca: OŠ Jurja Dobrile (blagovainica) u 18:30
  • Pula - 1. termin 12. prosinca,  mjesni odbor Veruda, u 16:30
  • Pula - 2. termin 12. prosinca, sv.Antun kod arene u 18:30

Temeljna zadaća programa Obiteljskog obogaćivanja je promicanje osobnog i bračnog napretka supružnika te pružanje pomoći roditeljima u odgoju djece.


Temeljni cilj programa Obiteljskog obogaćivanja je da bračni parovi, tijekom rasprave o odgojnim pitanjima vezanima uz njihovu djecu, u PRIJATELJSKOM okruženju, otkriju bogatstvo obiteljskog života u smislu osobnog razvoja.


Program je namijenjen roditeljima i bračnim parovima. Sastavljen je od različitih modula koji se proučavaju po metodologiji najprikladnijoj za učenje odraslih osoba, a to je proučavanje slučaja (case study). Slučajevi su temeljeni na stvarnim životnim situacijama iz obiteljskog života.
 

Kako učimo?


Učimo proučavanjem definiranih slučajeva. Proučavanje slučaja odvija se kroz četiri faze. Započinje individualnim čitanjem i razgovorom supružnika. Dodatno se, na sastancima malih grupa, produbljuje analiza uočavanjem činjenica i artikuliranjem problema. Rješavanjem problema u posljednjoj fazi analize slučaja bavi se velika grupa koja uključuje sve polaznike radionice. Rad velike grupe moderira iskusni moderator, jedan od roditelja koji je i sam prošao kroz analizu slučaja.
 

Više o tome

Vikend moduli diljem Hrvatske - otvorene su prijave

Poveznica na prijavu za vikend modul

 

Potaknuti upitima iz različitih gradova Hrvatske, a svjesni velikih potreba naših obitelji od ove godine  Obiteljsko obogaćivanje pokreće pilot projekt - Vikend module svojih radionica u 7 gradova lijepe naše!

Moduli će se održati u Sisku, Županji, Zadru i drugim gradovima ako postoji interes. Vikend modul skraćena je verzija jednog od modula na kojem se sudjeluje u redovitom programu Obiteljskog obogaćivanja. Želja nam je ove godine učiniti radionice pristupačnima obiteljima i u drugim gradovima, prolazeći u dan i pol (vikend) kroz sve faze rada: pojedinačno, u paru, male grupe te velika grupa (moderacija). Preporučeni minimalni broj parova polaznika je 10, pa vas molimo da se prijavite kako bismo mogli planirati dolazak u vaš grad. Planirani kalendar održavanja radionica po gradovima je:

15.10. 2017. - Sisak, Zadar i Županja
26.11. 2017. - Rijeka
11.03. 2018. - Slavonski Brod, Osijek i Karlovac

Cijena jedne vikend radionice po bračnom paru je 150,00 kn.

 

Prijaviti se možete putem ove poveznice!

Kontakt

Ukratko o nama

Sample imageMi smo grupa roditelja koja je htjela uložiti više u naše obitelji, kroz dublji odnos u braku i bolji odgoj naše djece. Odlučili smo preuzeti program Obiteljskog obogaćivanja koji je pokrenula međunarodna neprofitna nevladina udruga, nazvana IFFD.
više o nama