• Postanite i vi bogatiji i sretniji roditelji i bračni par

  • Što je obiteljsko obogaćivanje?

 


Predstavljanje programa u Istri
 

  • Žminj, 11.prosinca: OŠ Vladimira Gortana, učionica br. 14, u 18:30
  • Rovinj, 12. prosinca: OŠ Jurja Dobrile (blagovainica) u 18:30
  • Pula - 1. termin 12. prosinca,  mjesni odbor Veruda, u 16:30
  • Pula - 2. termin 12. prosinca, sv.Antun kod arene u 18:30

Temeljna zadaća programa Obiteljskog obogaćivanja je promicanje osobnog i bračnog napretka supružnika te pružanje pomoći roditeljima u odgoju djece.


Temeljni cilj programa Obiteljskog obogaćivanja je da bračni parovi, tijekom rasprave o odgojnim pitanjima vezanima uz njihovu djecu, u PRIJATELJSKOM okruženju, otkriju bogatstvo obiteljskog života u smislu osobnog razvoja.


Program je namijenjen roditeljima i bračnim parovima. Sastavljen je od različitih modula koji se proučavaju po metodologiji najprikladnijoj za učenje odraslih osoba, a to je proučavanje slučaja (case study). Slučajevi su temeljeni na stvarnim životnim situacijama iz obiteljskog života.
 

Kako učimo?


Učimo proučavanjem definiranih slučajeva. Proučavanje slučaja odvija se kroz četiri faze. Započinje individualnim čitanjem i razgovorom supružnika. Dodatno se, na sastancima malih grupa, produbljuje analiza uočavanjem činjenica i artikuliranjem problema. Rješavanjem problema u posljednjoj fazi analize slučaja bavi se velika grupa koja uključuje sve polaznike radionice. Rad velike grupe moderira iskusni moderator, jedan od roditelja koji je i sam prošao kroz analizu slučaja.
 

Više o tome

Prijave na program Bračna ljubav u 2020/21

Dragi prijatelji,

Obiteljsko obogaćivanje kreće s modulom Bračna ljubav u studenom 2020.

Ove godine, iznimno, zbog epidemiološke situacije, velike grupe održavat će se na daljinu putem aplikacije Zoom, dok će se male grupe i dalje održavati u domovima sudionika, uz pridržavanje svih propisanih mjera HZJZ-a i ovisno o trenutačnoj epidemiološkoj situaciji.

Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice najkasnije do 09.10.2020.

Modul Bračna ljubav

Za sve parove, bez obzira na godine i iskustvo.

Postoji potreba za snažnom vezom među supružnicima. Ovaj modul kreiran je za sve bračne parove koji žele osnažiti svoj brak i produbiti svoj osobni rast. Brak je životni projekt kojeg treba voditi s odgovornošću, slobodom i ljubavlju.

Ovaj modul pomoći će parovima tako što će im pružiti znanje i alate kako bi ostvarili veću bračnu sreću.

 

Teme:

  1. Savez ljubavi
  2. Seksualna bića
  3. Komunikacija u braku
  4. Obitelj i posao
  5. Obiteljski život

Kontakt

Ukratko o nama

Sample imageMi smo grupa roditelja koja je htjela uložiti više u naše obitelji, kroz dublji odnos u braku i bolji odgoj naše djece. Odlučili smo preuzeti program Obiteljskog obogaćivanja koji je pokrenula međunarodna neprofitna nevladina udruga, nazvana IFFD.
više o nama