• Postanite i vi bogatiji i sretniji roditelji i bračni par

  • Što je obiteljsko obogaćivanje?

 


Predstavljanje programa u Istri
 

  • Žminj, 11.prosinca: OŠ Vladimira Gortana, učionica br. 14, u 18:30
  • Rovinj, 12. prosinca: OŠ Jurja Dobrile (blagovainica) u 18:30
  • Pula - 1. termin 12. prosinca,  mjesni odbor Veruda, u 16:30
  • Pula - 2. termin 12. prosinca, sv.Antun kod arene u 18:30

Temeljna zadaća programa Obiteljskog obogaćivanja je promicanje osobnog i bračnog napretka supružnika te pružanje pomoći roditeljima u odgoju djece.


Temeljni cilj programa Obiteljskog obogaćivanja je da bračni parovi, tijekom rasprave o odgojnim pitanjima vezanima uz njihovu djecu, u PRIJATELJSKOM okruženju, otkriju bogatstvo obiteljskog života u smislu osobnog razvoja.


Program je namijenjen roditeljima i bračnim parovima. Sastavljen je od različitih modula koji se proučavaju po metodologiji najprikladnijoj za učenje odraslih osoba, a to je proučavanje slučaja (case study). Slučajevi su temeljeni na stvarnim životnim situacijama iz obiteljskog života.
 

Kako učimo?


Učimo proučavanjem definiranih slučajeva. Proučavanje slučaja odvija se kroz četiri faze. Započinje individualnim čitanjem i razgovorom supružnika. Dodatno se, na sastancima malih grupa, produbljuje analiza uočavanjem činjenica i artikuliranjem problema. Rješavanjem problema u posljednjoj fazi analize slučaja bavi se velika grupa koja uključuje sve polaznike radionice. Rad velike grupe moderira iskusni moderator, jedan od roditelja koji je i sam prošao kroz analizu slučaja.
 

Više o tome

Otvorene prijave na Osobni projekt

Prijava na Osobni projekt.

I u ovoj školskoj godini 2017/2018 smo pripremili radionice za mlade koji nisu u braku,  od 23-33 godine starosti.

"Osobni projekt" je program za mlade,  od 23 do 33 godine starosti! 

Što uključuje: 7 predavanja/radionica po cca 1,5 sati + dodato 7*30 min -  kraći sastanak,  u malim skupinama po 4-8 osoba, u prostoru koji najbolje odgovara skupini (stan, studentska soba, javni prostor, kafić...)

 

Traje od rujna 2017 do ožujka 2018. Radionice će se održavati jednom mjesečno, u Splitu i Zagrebu a u Rijeci svaki drugi tjedan.

Prva radionica  u  Splitu i Zagrebu počinje 28.09.2017. završava u ožujku 2018.

 

Mjesto održavanja predavanja: Sveučilište u Splitu a u Zagrebu prostor Osnovne škole "Lotrščak", Ul. Frana Folnegovića 10

 

U Rijeci će prva radionica bit 30.09.2017. a održavat će se svaki 2. tjedan.

 

Više o Osobnom projektu možete pronaći na našim stranicama, a prijavit se možete klikom na poveznicu.

Cijena programa je 200 kuna.

 

Kontakt

Ukratko o nama

Sample imageMi smo grupa roditelja koja je htjela uložiti više u naše obitelji, kroz dublji odnos u braku i bolji odgoj naše djece. Odlučili smo preuzeti program Obiteljskog obogaćivanja koji je pokrenula međunarodna neprofitna nevladina udruga, nazvana IFFD.
više o nama